ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Με αφορμή τη μεταμεσονύκτια διακομιδή του Παναγιώτη Λύρα σε Νοσοκομείο των Αθηνών γιατί δεν λειτουργούσε το Αιμοδυναμικό

Λύγισε απόψε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες, καρδιολόγος Μανώλης Μάκαρης, αναφερόμενος στην ελλιπή λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με αποτέλεσμα τα περιστατικά με έμφραγμα να οδηγούνται σε Νοσοκομεία των Αθηνών.
Ο Μανώλης Μάκαρης με αφορμή το περιστατικό εμφράγματος που υπέστη την Κυριακή το βράδυ ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας, Παναγιώτης Λύρας, και την ταλαιπωρία που πέρασε μέσα στη νύχτα με μεταμεσονύκτια διακομιδή στον “Ευαγγελισμό” επειδή δεν λειτουργούσε το Αιμοδυναμικό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, διαμαρτύρεται ακόμα μια φορά για το γεγονός οτι η Μεσσηνία δεν έχει Αιμοδυναμικό Εργαστήριο που να λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να δέχεται και να αντιμετωπίζει όλα τα καρδιολογικά περιστατικά, και να μην αναγκάζονται οι πολίτες να διακομίζονται σε νοσοκομεία εκτός Νομού και εκτός Πελοποννήσου. “Στενοχωρήθηκα διπλά”, είπε συγκινημένος ο Μανώλης Μάκαρης, επισημαίνοντας το τραγικό κενό στην περίθαλψη, που θα μπορούσε να παρέχει το Νοσοκομείο Καλαμάτας. “Δεν μπορούμε ένα Αιμοδυναμικό Εργαστήριο να μην το έχουμε 24 ώρες ανοιχτό! Αυτό είναι κατάντια! Τι ανάπτυξη λέμε τότε…”, δήλωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι το αντιμετωπίζει συνέχεια αυτό το πρόβλημα.
messinialive.gr